zaterdag 8 december 2012


Handreiking kwaliteitswijn online

 
Presentje voor donkere dagen. We hebben ons boek Handreiking kwaliteitswijn online gezet op dit weblog. Wintertijd is studietijd in de wijnbouw.


En natuurlijk is het vele malen fijner om het echte boek in huis te hebben. Bijvoor-beeld als vinificatiehulp ter plekke. Je kunt er dan ook dingen bijschrijven. Er zijn     nog een paar echte, papieren exemplaren: te verkrijgen bij www.heekenbroek.nl (nog 1 exemplaar) en bij www.vitisvino.nl (meerdere). Als ze op zijn, zijn ze op. Geen herdruk meer. Collector's item!
 

De online versie is te vinden in de rubriek Weblog en Boek, zie de horizontale balk met onderwerpen boven dit stukje.   
 

Voor een andere long read over de wijnbouw bevelen we aan het artikel over de fotosynthese - een totaal fascinerend verschijnsel, in de wijngaard en ver daar buiten, om met meneer Gort te spreken. Te vinden op http://wijnbouw.blogspot.nl/2012/05/een-bijzondere-plant-de-druif-is-een.html  


Op alle teksten en foto's op dit weblog rust uitdrukkelijk copyright. Op het Internet betekent dit, dat u naar hartelust teksten mag printen, en er gepassioneerd naar mag linken - maar het veranderen of digitaal overnemen mag niet. Niet knippen en plakken, en niet kopiëren.
 
 
Copyright (c) Jet Wester 2009, 2012